Easy access to American Fashion: Redcup Outfitters

Binnenkort vertrekt een vriend/ vriendin naar de USA en je wil hem of haar meteen een shoppinglijstje meegeven met items die je niet in Europa kunt vinden…  Herken je dit scenario? Dan moet je deze blog zeker verder lezen!

Het is een feit dat Amerikaanse merken op fashiongebied vaak wel een stukje voorlopen. Als fashionlover wil je misschien ook graag bij de eersten behoren als het aankomt op nieuwe trends.

Shoppen op Amerikaanse webshops kan ook, maar is echter een bezigheid die enkel aangeraden is voor ervaren internetshoppers. Zo moet je rekening houden met de wisselkoers, andere maten en (soms hoge) verzendingskosten, áls ze al zendingen doen naar Europa.

RedCup Outfitters is wél een aanrader! Via deze betrouwbare webshop, opgestart door de Belg Thomas Delplanque, kunnen zowel dames als heren kennismaken met merken die al hip zijn in Amerika, en waarmee je hier in Europa origineel uit de hoek zal komen! Veel van de exclusieve merken zoals ‘Sol Angeles’, ‘Kinetix’, ‘Fifteen Twenty’ , ‘red 23’, ‘Kill Brand‘,… worden al door verschillende Hollywoodsterren gedragen.

RedCup Outfitters lanceerde eind 2013 trouwens een reeks leuke filmpjes onder de naam #fashionweirdos, om te bewijzen dat je je niet als een ‘weirdo’ hoeft te kleden om je te kunnen onderscheiden met je look. Ik sta persoonlijk ook helemaal achter deze nuttige boodschap!

Mijn jurkje van EcoSkin vind je ook terug op de webshop van RedCup Outfitters!  De armband is van By Billgren.

_DSC3398

_DSC3400crop

_DSC3381

Fotograaf: Filip Moerman

4 reacties op Easy access to American Fashion: Redcup Outfitters

geef een reactie