Dit wordt volgens mij de nieuwe accessoiretrend: MONO & ME

Iedereen weet dat trends komen en gaan, volgens mij is het al min of meer over met Cruciani, de armbandjes waar ik vorige zomer een blogje over schreef: http://blog.jo-lynn.be/#post54 en is het nu tijd om iets nieuws te introduceren: MONO & ME.

Image Thumbnail Image Thumbnail

Ik zag de armcandy van MONO & ME en dacht meteen aan zomerse dagen en een bruingeteinte huid. Het is een idee van de Zweedse designer Camilla Brindfors. Ze vond haar inspiratie in verschillende culturen maar ook in haar thuisbasis: Barcelona.

De eerste collectie van MONO & ME begon met de Kruis-armbandjes, maar snel volgden verschillende soorten zoals de Calavera, Pon Pon, Cross Silver, Cross gold, The Beads, The Star, Silver skull and Gold skull. The Cross necklace en Star necklace. De MONO & ME armbandjes zijn ideaal om je outfit met een kleurtje op te smukken en je kunt de verschillende modellen verzamelen of er verschillende tegelijk dragen.

De populariteit van MONO & ME stijgt enorm snel, celebs zoals Kanye West, Seal en Erin Wasson werden ook al met MONO & ME bracelets gespot. De bandjes zijn al overal ter wereld te verkrijgen, maar je kunt ze ook gewoon aankopen via www.monoandme.com

geef een reactie