Definitieve ontharing

Hallo iedereen,

 

nu de tijden van rokjes en bikini’s eindelijk een beetje aangebroken zijn, vind ik het tijd om jullie over mijn nieuwste ontdekking te vertellen. Voor mij geldt het principe nu meer dan ooit, geen enkel haar op mijn been, bikinilijn of oksel mag blijven staan! Helaas heb ik genetisch wat mee dat ik een donkere en redelijk snelle haargroei heb, en ik vaak met scheermes of epilatie bezig ben. Maar daar heb ik nu wat op gevonden: EPILMED!

 

Epilmed is een zaak waar ik hier in Brugge regelmatig langsreed, en de sticker op de ruit fascineerde me: “Definitieve ontharing (50 EUR per sessie/per zone)”. Na het bekijken van de website en het vergelijken van de prijzen was ik overtuigd en maakte een afspraak.

 

Epilmed opende zijn deuren in februari 2011, de sympathieke zaakvoerster Anne, was daarvoor al 5 jaar actief bezig met IPL-ontharen en ze stelt je onmiddellijk op je gemak met een uitgebreide uitleg en na het overlopen van een vragenlijst.

 

Maar wat is IPL nu eigenlijk? Wel, de lichtenergie, die door het pigment in de haarwortelzakjes wordt geabsorbeerd, zet zich om naar warmte energie. Deze energie moet vervolgens het haarwortelzakje dusdanig verhitten boven de drempelwaarde van 70°C, om onherstelbare schade binnen de haarwortelzakjes te kunnen aanrichten. IPL is het meest succesvol, het gaat heel snel, is pijnloos en kan bijna op alle huid en haartypes!

 

Waarom de definitieve epilatie bij Epilmed goedkoper is, legt ze me duidelijk uit, de meeste andere zaken die definitieve ontharing doen hebben ook nog andere specialiteiten. Anne blijft trouw aan de definitieve ontharing en heeft ze dus ook geen kosten aan andere accommodaties en kan ze blijven investeren in het onderhoud van haar trouwe vriend, de flitsmachine. Het verschil met andere zaken is ook dat ze door die specifieke specialisatie een enorme ervaring heeft opgebouwd, en dit leer je door heel veel te doen, ze “flitst”dan ook van ‘s morgens tot ‘s avonds en iedere klant is anders. Haar toestel wordt ook technisch goed onderhouden, en ze vervangt ook tijdig de flitslamp!

 

Je vindt Epilmed in de Maalsesteenweg 330, te 8310 Sint-Kruis, en heeft een ideale parking, en zelfs mensen van buiten Brugge en zelfs van buiten West Vlaanderen vinden heel gemakkelijk de weg naar Epilmed. Wat ik zelf ook zo fantastisch vind, is dat je meestal terug buiten bent op een kwartiertje, lange wachttijden heb je al helemaal niet door haar fantastisch herinneringssysteem: je wordt verwittigd per mail en per sms van je volgende afspraak.

 

Mijn bikinilijn is bijna volledig aangepakt en alhoewel ik nog een paar sessies moet ondergaan voor deze zone, merk ik al een gigantisch verschil! Vinden jullie dit artikel interessant en wil je meer weten, check dan zeker eens de website: www.epilmed.be

 

X Jo-Lynn

geef een reactie