David Mayer Naman Knokke

David Mayer Naman

 

David Mayer Naman bestaat sinds 1996 en is een trendy concept store voor de modebewuste man. Het concept is van Italiaanse oorsprong en bijgevolg ook trouw aan de Italiaanse stijl. Vele mensen denken nu vast: Italiaans = duur, maar hier is dit niet het geval en moet worden gewezen op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

David Mayer Naman heeft een kenmerkende internationale stijl en is bekend om de ‘slim fit’ lijn. Bovendien is elk stuk uit de collectie van knop tot naad afgewerkt en gedetailleerd, de focus om de mooiste lijnen van een man te tonen is zeer makkelijk te vinden. Nog belangrijk, de collecties bevatten gebalanceerde prints en stijlvolle kleuren, geen enkele man wil er uitzien als een grijze muis.

In België zijn er ondertussen 4 verschillende winkels gevestigd. Hasselt, Antwerpen, Brussel en uiteraard Knokke. De zaak in Knokke opende de deuren in 2006, kort daarop volgde Antwerpen in 2007, Brussel en Hasselt beide in 2009. De winkels zijn ingericht in ware ‘living-room stijl’, met een mix van glas en houtwerk, waar mannen zich tijdens het shoppen onmiddellijk op het gemak zullen voelen.

Mia Van Clooster, de zaakvoerster van de winkel in Knokke, was snel overtuigd van dit label en het unieke doch betaalbaar concept. Naast haar echtgenoot en zonen, wou ze deze mooie mannenmode verder overbrengen. Haar visie en toekomstplannen voor DMN is simpel maar terecht, ze wil haar passie voor fashion overbrengen op mannen, die er doorgaans net iets moeilijker voor te vinden zijn. Die genoemde passie is ook tijdens dit interview duidelijk overgekomen, Mia toont met trots zoveel mogelijk stukken uit de collectie, waar ze wijst op de prachtige afwerking en stoffen.

Het aanbod bij David Mayer Naman Knokke is groot, van ondergoed (David Mayer Intimacy) tot een heerlijk parfum (You First) en accessoires voor smartphones, tablets en laptops. Ook supermooie sjaals en hippe boots behoren tot het assortiment. Kortom, hier kunnen mannen terecht voor een totaal afgewerkte look.

 

David Mayer Naman

Kustlaan 14
8300 Knokke Heist

http://www.facebook.com/DavidMayerNamanBelgium

tekst: Jo-Lynn Byl voor Knokke Actueel

geef een reactie