kleur- en stijlanalyse

clean my closet

Personal Shopping

All in styling // make-over

kleur, stijl en kleerkast)

Cadeaubon

 • "Met Jo-Lynn is het altijd prettig werken. Zij is bijzonder goed op de hoogte van de nieuwste trends en weet dat bij ons perfect over te brengen als redactrice. Laat je vooral verrassen door haar enthousiasme en je bent een ander mens wanneer je bij Jo-Lynn vandaan komt!"

  Peter Van Hecke, uitgever accent magazine

 • “Samenwerken met Jo-Lynn zonder woorden voelen we elkander aan. Ze werkt heel professioneel. Heeft veel empathie naar klanten toe, klanten voelen zich onmiddellijk op hun gemak. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Voor mij een aangename, ontspannen gevoel van samenwerken :)”

  Lieve – Vitastyle, Brugge

 • “Ik vertegenwoordig verschillende scandinavische accessoiremerken (Hultquist-Copenhagen, Mono & Me, Lyxo hairbands, by Billgren, Cathrine Saks,... en schakelde Jo-Lynn al enkele keren in voor blog- en social media vermeldingen van de merken die ze leuk vond! Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking, to be continued!”

  Hanne – Hanne Juul Agency, Leuven

 • “De ladies evening bij brasserie Heuvelhof was met Jo-Lynn erbij een echte topper. Ook al was het vrij druk, een heleboel dames te woord staan over hun stijl, wat best bij hun past… ze maakte ze benieuwd en deed ze proeven naar meer. Want welke dame wil nu niet geholpen worden om er beter uit te zien? Ik zelf hoop zeker nog eens met Jo-Lynn samen te werken. “

  Lore – Brasserie Heuvelhof, Torhout

 • “Een shoppingevenement door Jo-Lynn georganiseerd..een gegarandeerd succes!”

  Patty – Amazing, Knokke

 • “Altijd super samenwerking met Jo-Lynn... Het vertrouwen die we krijgen om toch telkens de make-over met een glimlach te zien vertrekken stellen we zeer op prijs.”

  Dimitri – Hairtrix, Brugge

 • “Alleszins, ik vond het een superdagje, en jijzelf bent een ferm toffe madam! Ik heb me rot geamuseerd en er super van genoten! Een echte aanrader! Voelde me echt zooo op mijn gemak bij u en ik denk echt dat dit voor heel veel vrouwen superbelangrijk is op zo'n dag! Zelfs Tim vond het heel erg leuk! Echt bedankt voor de ervaring en de kans is groot dat wij elkaar wel nog es terugzien in de toekomst, ga alleszins veeeeel reclame voor je maken!”

  Make-over, Tamara

 • “De arrangementen 'Screen my style' en 'Clean my closet' werpen nog altijd hun vruchten af. Mijn kleerkast is overzichtelijk geworden en begint er hoe langer hoe beter uit te zien. Ook de voormiddag Personal Shopping vond ik super, een prima vervolg op de kleur- en stijlanalyse. Het was heel fijn om me door jou op sleeptouw te laten nemen, geen gedoe met parkingticketjes en zelfs de zakken werden voor me gedragen :-). Ik ben naar huis getrokken met een aantal nieuwe outfits, die ik op mijn eentje wellicht niet had gevonden, maar die perfect bij me passen. Ik heb trouwens geen enkele keer het gevoel gehad dat me iets werd opgedrongen. Het was echt samen shoppen en combinaties uitproberen. “

  Sofie

 • “Ik wou je nog bedanken voor de fijne dag. Ik heb er in elk geval wat van opgestoken! Mijn kleurenwijzer zit standaard in mijn handtas en ik heb mij gewaagd aan een skinny jeans en ik draag hem erg graag!”

  Make-over Ann

 • “Wij hebben er beiden van genoten en inderdaad veel bijgeleerd. Het was een aangename dag in goed gezelschap, niets geforceerd, net zoals we van die dag verlangden. Men vrouw is supercontent met haar styling-dag !”

  cadeau van Carl aan zijn echtgenote Evelyne

 • “Ik was écht in de wolken trouwens met Ankes trouwkledij. Ze was bijzonder knap en ze had zich - ondanks het feit dat ze eigenlijk niet zo graag shopt (ik weet niet of ze dat heeft durven zeggen) - ook geamuseerd die namiddag met jou. Je bent dus heel erg bedankt. Het was geslaagd, écht!“

  cadeau van Bart aan zijn toekomstige echtgenote Anke

 • “Eerst en vooral wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke voormiddag op men verjaardag en het stijladvies! Ik krijg enorm positieve reacties! En ik voel me ook veel beter en zelfzekerder in me kleren :) Zelfs qua make-up, een simpel lijntje, maakt blijkbaar al een groot verschil. Vele groetjes en nogmaals super bedankt !!“

  Kwenny

 • “Ik wil je heel graag nog eens bedanken voor de fantastische dag die je me gisteren gegeven hebt! Ik heb heel veel bijgeleerd maar ook veel gelachen, wat het extra leuk maakt. Het was echt een unieke ervaring en je mag trots zijn op wat je doet! Iedereen was mega enthousiast over het resultaat, dus je hebt je doel bereikt!! “

  Cheyenne

 • Ik wil je nog bedanken voor een fijne vrijdagnamiddag shoppen. Ik heb een gloeiende hekel aan passen en zeker als de spiegel je iedere keer weer teleurstelt. Dat gaat mij nu niet meer overkomen. Een namiddag doelgericht winkelen met een aantal criteria in het achterhoofd kan het best aangenaam maken.

  Linda

 • Ik wil je bedanken voor de prettige 3 uur durende personal shopping. Het was voor mij niet alleen fijn maar ook zeer leerrijk. Je manier van werken gaf mij een vertrouwd en veilig gevoel. Ik zal je zeker aanbevelen bij vriendinnen.

  Annik

 • Dag Jo-Lynn,
  Ook Noor heeft een fijne dag gehad; ze was inderdaad heel enthousiast. Ik ben blij dat zij het fijn vond (en dat de kleerkast een grondige beurt heeft gekregen). Noor en ik zijn heel tevreden; wij maken reclame!
  Groet,

  Marijn

” Surprise ! 

Zet iemand in de bloemetjes met een cadeaubon ! “

 

Iedereen verdient zijn ’15 minutes of fame’. Bij ons duurt dat gloriemoment echter iets langer…
Een stylingsessie is dankzij de gerelateerde TV-programma’s een steeds meer gevraagd cadeau. De ideale oplossing om iemand op een originele manier te verwennen!

 

De waarde van deze bon kan u zelf bepalen: of u gaat voor een vast bedrag of u kiest voor het complete styling arrangement.  De cadeaubon wordt op een leuke manier ingepakt en per post naar je toegestuurd.

Je kan ook de cadeaubon in de vorm van een PDF via email ontvangen indien dringend.

 

cadeaubon2

 

Een cadeaubon is een geweldig idee als geschenk voor een jarige, een aanstaande bruid, Valentijn, moeder- en vaderdag OF gewoon om te laten zien hoe belangrijk iemand voor je is!

 

foto cadeaubon

 

 

Vraag een cadeaubon aan :

 

jolynn1.jpg jolynn_DSC5168.jpg