Bluette Belts

Een riem is al lang geen item meer om enkel maar een broek omhoog te houden. Een riem is afwerking, een statement, een onderscheiding. De laatste seizoenen worden riemen ook weer meer en meer gebruikt, voornamelijk om de taille te accentueren. Wat ook zo mooi is aan riemen, is dat als je een leuk exemplaar en kwalitatief exemplaar aanschaft, het ook een stuk is die jaren in je garderobe kan blijven passen.

Ik ben zelf ook iemand die vaak ook enkel op zoek gaat naar een nieuwe riem als ik echt nood heb aan een nieuw exemplaartje, maar toen ik een paar stuks van Bluette zag liggen kon ik er niet aan weerstaan om er meer over op te zoeken.

De Italiaanse Malvina Buonocore is de ontwerpster van de Bluette riemen. Malvina heeft zich na veel reizen gesetteld in België maar de passie voor mode en vakmanschap is een blijvende erfenis van haar roots. De Bluette riemen zijn vervaardigd uit 100 % kalfsleder en worden nog steeds handmatig gemaakt in Italië. Ik zou zeggen ladies, see for yourself, surf naar www.bluette.be en kies jouw favoriete exemplaar uit. Of doe mee aan de facebook give away en wie weet win je al één van de vrolijke riemen van Bluette.

geef een reactie