By Billgren: juwelen met een stoer kantje

Toen ik een poosje geleden de juwelen van By Billgren voor het eerst zag, was ik er meteen weg van!  Ik hou wel van een tikkeltje stoer en het merk is makkelijk onder mijn favoriete persoonlijke look te catalogeren: ‘rock-chique’.

Aan het hoofd van By Billgren: de Zweedse designer Johan Billgren.  Hij streeft naar unieke items met een rauwe look, die er niet persé gloednieuw moeten uitzien.  De gebruikte materialen voor zowel de dames- als herencollecties zijn meestal een mix van koper, leder en Swarovski kristallen.  2529489625ff11e383b822000a9f124c_7

Ik heb ondertussen zelf een lange ketting, een ‘hairy’ armband en ring van By Billgren kunnen scoren.  Wie deze items nog niet via Instagram zag passeren, kan nu mijn nieuwe lievelingen bewonderen, samen met enkele suggesties die ik zelf ook wel nog in mijn ‘wishlist’ zou durven plaatsen.

Meer informatie:

www.bybillgren.com
www.facebook.com/byBillgren
Instagram: @bybillgren
Hanne Juul Agency

By Billgren

geef een reactie