BE Creative Make Up by ICI PARIS XL

Hey iedereen

Op een dag dat het weer (nog steeds) te koud is om over lente- en zomermode te bloggen, maar de volgende herfst- en wintercollecties nog iets te ver af zijn, heb ik geopteerd om jullie vandaag te vertellen over een nieuwe, betaalbare make-up lijn.

BE Creative
Be Individual
BE colourful
BE Unique
BE beautiful
BE bright
BE flirty
BE inspired

Just BE

‘BE Creative Make Up’  wordt begin mei gelanceerd door ICI Paris XL, en ik werd een aantal weken geleden uitgenodigd om deze make-up te gaan bekijken en uiteraard uit te testen.IMG_2205

BE gaat voor een uitgebreid publiek: van natuurlijke mama’s, working girls, verleidelijke lolita’s tot gesofisticeerde ladies.  Iedereen heeft andere verwachtingen en eisen van make-up en BE heeft zich geconcentreerd om zoveel mogelijk facetten te beantwoorden. Om te beginnen biedt BE creative make up 27 verschillende producten, maar dit zal nog worden uitgebreid met verschillende looks afhankelijk van het seizoen.

IMG_2206IMG_2208

Ik heb  alvast deze 2 productjes uitgetest:

“The Feather Finish Matte Foundation”
Als ik voor foundation ga, heb ik zowiezo liever een matte soort.  En deze is echt wel goed hoor, je hebt maar een klein beetje nodig om een redelijke dekking te bekomen.  Ze bestaat in 6 tinten en heeft een gepoederde finish, verrijkt met avocado-eiwitten.  Ik vond wel een minpuntje, het ‘duwertje’ is redelijk stroef, waardoor ik al een paar keer rondspattende foundation had in de badkamer.  Maar je kunt het flesje ook openschroeven en dat is dan ook wat ik tegenwoordig doe.

“The Eyeshadow Quad”
Een combinatie van 4 tinten, ideaal voor een smokey-eyes-lover zoals ik.  Ik heb de roos-paarsachtige tinten (VELVET) en doen mijn groenbruine ogen echt wel goed uitkomen. Zeer geschikt voor een subtiele smokey eye overdag.

IMG_0200

Uiteraard heeft BE veel meer dan oogschaduw en foundation: oogpotloden, highlighters, poeders, bronzers, mascara, eyeliner, kajal, nagelakjes,… noem maar op! Maar ook make-up borstels die er zeer gebruiksvriendelijk uitzien.

Het BE Creative Make Up gamma zal vanaf 1 mei 2013 te koop zijn in de parfumerieën van ICI PARIS XL .  Je kunt binnenkort ook voor meer informatie terecht op www.becreativemakeup.be of op de facebookpagina: www.facebook.com/becreativemakeup

IMG_2211

 

geef een reactie