Astrid Bryan @ Wagram Luxury Knokke

Wat een leuke avond alweer vanavond! Astrid Bryan was te gast bij Wagram Luxury om stijladvies te geven en daar moest ik natuurlijk bij zijn. Bij mijn vorige korte ontmoeting met haar in Antwerpen was ik al helemaal gecharmeerd door Astrid, ondanks haar succes blijft ze zichzelf en is ze een zeer warme en aangename vrouw. Ze maakt tijd voor fans die met haar op de foto willen en luistert ook naar wat de mensen haar te vertellen hebben.
Astrid Bryan was gekleed in het zwarte-roze kleedje van haar eigen lijn, die trouwens te verkrijgen is bij Wagram Luxury (RUN RUN RUN!) en één van haar geliefkoosde paar Louboutins (her babies).

Haar boek ‘Amazing Astrid” verkoopt ook als warme broodjes en persoonlijk verlang ik ook al naar haar schoenenlijn, die in januari gepresenteerd wordt! Astrid is niet alleen een showgirl, maar ook een succesvolle zakenvrouw waar we nog veel van zullen en willen horen.

Tot slot, en nu richt ik me tot Astrid herself, bedankt voor je medewerking met de funny face foto’s, net als jij vind ik ook dat een mens soms wel eens het zotteke mag uithangen. See you next time 🙂

svt
X Jo-Lynn

geef een reactie