55DSL: Fashion and Film

Ik kom het steeds vaker tegen, merken die met hun marketingcampagnes een stapje hoger gaan en in handen geven van directors. Geen dom idee, want tegenwoordig is het met al de nieuwe technologieën waar we met 1 druk op de knop alle ongewenste reclame kunnen doorspoelen, misschien een ideale manier om toch de aandacht van de potentiele klant vast te houden.

Ik kan het enkel bewijzen met een voorbeeldje, “Beyond Mountains, More Mountains” is het resultaat van een speciale samenwerking tussen 55DSL en de award winning directors CANADA. Het is de creatieve visie op de 55DSL merkwaarden: youth, freedom en Italy.

De kortfilm is een post moderne love story, waarin we een jong stel volgen die door Italië reist. Vanuit de bergen uit het noorden van Italie tot aan het zuidelijke eiland Stromboli in Sicilië.

De film mixt kunst en simulatie, fictie en improvisatie, echte ervaringen en geschreven dialogen. Al deze elementen maken het een gepassioneerde en eerlijke film. Ik was al nieuwsgierig om verder te kijken in de eerste minuut, en weet zeker dat de meesten onder jullie ook de volle 11 minuten zullen uitkijken.

Klik snel op deze link om de film te bekijken: http://vimeo.com/49587520

geef een reactie