Desigual Friends & Family Days 4-5 april

desigual friends 1

Fans van kleuren, prints en funky fashion zijn onherroepelijk fans van Desigual.
Desigual bestaat al sinds 1984 en heeft als doel om kleding te produceren die positieve gevoelens oproept, én nog eens betaalbaar is ook!  Deze spirit is uiteraard een succes, want ondertussen vind je de Desigual winkels al in meer dan 72 verschillende landen.

desigual friends 2

Ik was dolenthousiast toen ik vorig jaar ook in mijn buurt een Desigual winkel zag verschijnen. En ik weet zeker dat ik via deze blogpost nog enkele mensen  gelukkig zal maken met het volgende nieuws. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 april organiseert Desigual namelijk Friends & Family Days.

Tijdens de Friends & Family Days krijgen klanten een korting van 25% op de aankopen, en de shop-ervaring wordt opgevrolijkt met muziek, hapjes en drankjes.  Tegelijk zul je tijdens deze tweedaagse actie ook kunnen kennismaken met nieuwe beautyproducten. That’s how we love to shop!

Bij mij staat een bezoekje al ingepland! Ontdek jouw dichtsbijzijnde  shop via de website.

 

 

geef een reactie