14/9/2013: Fashion Re-Inforced

Neem alvast een dikke stift bij de hand, pak uw agenda erbij en omcirkel 14 september.  Want  dan organiseer ik samen met een handvol andere dames een event waar je met al je vriendinnen naartoe moet komen.  Fashion Re-Inforced is aan haar 2de editie toe en ditmaal bigger and better! Plaats van afspraak? B-IN Brugge. Wat je kan verwachten?  Lees snel verder…

FRII

Kortweg omschreven, en zo staat het ook op onze flyer, “is een gratis event voor en door vrouwen, met schoonheid, lichaam en geest als gebundelde krachten.  Kom jezelf verwennen, ontdek nieuwigheden en proef van de sfeer in een ongedwongen, unieke omgeving”.

Dit valt er allemaal te beleven:

Shopping: Fashion Bianconero biedt budgetvriendelijke en trendy fashion aan, Sharonlingerie.be zorgt voor een mooi aanbod aan lingerie.  Koop er de unieke juwelen ‘met een ziel’ van Shinshia Jewels of vraag kleur, stijl en shoppingadvies aan mezelf, Jo-Lynn Byl, Stylist & Personal Shopper

Free your mind, worship your body: Maak kennis met Crystal Healing van Kiyashi Healing, ga voor massage of afslankadvies langs bij Vitastyle, Probeer de kracht van stresstherapie of leer bij over lichaamstaal.

Express yourself: laat je opmaken met huidvriendelijke make-up en leer meer over parfumdegustaties.

Travel: maak kennis met Magda, een personal travel planner.  Zij zorgt voor jouw ultieme droomreis.

Strike a pose: maak kennis met Eric, kunstfotograaf en fotoreporter van dienst, hij zorgt voor mooie kiekjes van jullie leuke uitstap met vriendinnen.

Jullie kunnen dit event bezoeken vanaf 12 tot 18u, en er zijn goodie-bags voorzien voor de eerste 100 bezoekers.  Like alvast de Fashion Re-Inforced facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle updates.

Ik hoop er alvast enkele blogfans te ontmoeten!

X Jo-Lynn

 

geef een reactie